hits

It`s beginning to look a lot like Christmas

So it begins....

Har dere begynt å pynte til jul enda? Vel sånn her ca ser det ut hos meg nå. Littt DIY prosjekter som jule grenen jeg har valgt å kalle "mistletoe", som henger over sengen min. Og norsk natur jeg har dratt med meg inn på kjøkkenet. Haha! Glemmer aldri da jeg stod i skogen med brødkniven og norsk juletre ringer meg for å spørre hvordan jeg pynter til jul!! Ler veldig av det nå.

Jeg er en person som ser for seg noe i hodet og bare må teste det ut. Enten får jeg det til å og det blir ganske kult og unikt, eller så blir det en flopp! Haha! Jeg har fått tilbakemeldinger på begge deler, både: kult!, kreativt!, eller bare ..rart! Uansett om man liker det eller ikke, så er ikke det så viktig for meg. Om jeg derimot inspirerer deg til å lage noe selv av egen kreasjon, DET digger jeg!

 

 

Nå skal jeg endelig til min kjære flink frisør Sandra! Hun har de gøyeste ideene og jeg som elsker nye og spennende ting, blir jo så klart med! I dag blir jeg HELT ny. Gleder meg.

Ønsker deg en super fin Torsdag. Bordet er fortsatt pyntet etter en giveaway (Hadelandglassverk) som jeg har et samarbeid med- jeg har ikke pakket det vekk enda fordi jeg syntes det er så fint å se på. Hahaha! Så når ungene kommer hjem etter skolen idag skal vi ta glam taco selskap. og før du rekker å tenke på det, ikke gjør det! Jeg sier det for deg.. JEG er rar. Men jeg liker å være rar. På dansk betyr rar, søt.

Olivia

 

 

3 kommentarer

Maria

07.12.2017 kl.11:36

Ææh gleder meg til å følge med fremover ! Du er så flink og unik. Sykt bra at du satser.

Jeg fikk ikke sett storyen din om mobbing.. kunne du skrevet littomå den her? Håper du kjører på med både bolig styling, men litt om livet ditt også. Kjempe flink er du :)

Janne Haukom Breland

07.12.2017 kl.12:27

Så utrolig fint du har det! Skulle gjerne vært like kreativ selv :D

Trude

07.12.2017 kl.12:33

Du er bare så kreativ og flink Olivia 👏🏻😍

Skriv en ny kommentar

Olivia Angeline

Olivia Angeline

33, Kristiansand

Interiørdesigner og boligstylist med ekte passion for det jeg driver med!

Kategorier

Arkiv